Second Life Spoorwegen

From Second Life Wiki
Revision as of 04:22, 7 September 2010 by Stryker Jenkins (talk | contribs) (→‎Beschrijving)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Beschrijving

Dit is een verzameling van gedachten en suggesties over de Second Life Railroad ( SLRR ) , voor de standardizatie van SLRR spoorwegen in Second Life. Het is bedoeld als gids voor geplande ontwikkeling van bestaande en nieuwe constructies, alsmede voor de onwikkeling van voertuigen.

SLRR

Second Life Railroad ( SLRR ) beslaat meer dan 60 sims op het Heterocera Atoll (Noordelijk) Continent. Iedereen met een voor SLRR spoor geschikt voertuig kan gebruik maken van deze openbare faciliteit. Langs het traject bevinden zich verscheidene stations waar je een voertuig kunt rezzen om je reis te beginnen.

De LDPW Moles verzorgen de bouw en uitbreiding van de SLRR in de toekomst.

Sommige SL bewoners hebben intresse geuit over het besturen van treinen op de SLRR en andere spoorwegen, net zoals dat iedereen een auto can besturen op de SL wegen. Standaardisatie van de SLRR geleiding, controle en het spoor zal bewoners hierbij helpen hun eigen voertuigen te maken. Andere spoor netwerken kunnen andere standaarden gebruiken en deze worden aangemoedigd om hun standaarden hier openbaar te maken als hun netwerk openbaar gebruik toestaat.

SLRR Stations

Informatie niet meer up-to-date ... zie de Engelstalige pagina over dit onderwerp

Andere spoor initiatieven

Er zijn verschillende andere standaard spoorwegen in SL, sommige op prive land anderen op Linden land. Deze lijst geeft enkele voorbeelden van grotere meervoudige sim netwerken met andere vormen van geleiding, controle en spoor systemen. Andere systemen zijn niet nootzakelijkerwijze compatible met de SLRR stadaard.

Bron

De bovenstaande informatie is verzameld door de Virtual Railway Consortium Tuliptree (107, 131, 30) met de hulp van Stryker Jenkins, Moundsa Mayo. Qie Niangao en Kitto Flora.

De Virtual Railway Consortium is een groep voor spoorweg georienteerde groepen en personen ter bevordering van de uitbreiding van spoorweg recht van overpad, vervoer en het delen van spoorweg middelen in Second Life.

Samenwerking om standaard spoor ontwerp, signalleering en controle, recht van overpad, en inter-service spoorweg aansluitingen over het gehele gird.

Bekijk ook

Dit is een lijst met gerelateerde paginas. Hier kunt u informatie van andere wiki pagina's en externe websites vinden.