Kampen

From Second Life Wiki
(Redirected from Camp/nl)
Jump to navigation Jump to search

Attentie!

Denk er aan dat dit artikel achterhaalde informatie bevat. U kunt meehelpen dit artikel te verbeteren door het in wijzigingsmodus aan te passen.

Hoe Kampen / wat is kampen?

Kampen is wanneer iemand je betaald om bevoordeeld te zitten (of te dansen, de straat te vegen,een ruit schoon te maken enz)op hun land; hoe langer je blijft hoe meer lindens je verdient. normale uitbetalingen zijn L$1 per vijf minuten tot twaalf minuten. De dag van vandaag moet je bij deze uitbetalingen meer als 23 uren kampen voor een U.S dollar te verdienen en iets minder voor een Euro met de koers van vandaag.

Kampen gebeurt gewoonlijk in winkels, winkels centra, clubs, waarom het gebeurt is omdat eigenaars hun plaats meer populair willen maken dan het in werkelijkheid is. Statistieke over verkeer worden regelmatig gepubliceerd op de “popular places”/”populaire plaatsen” van het zoek venster, en de eigenaars betalen jou om het systeem te misleiden, Je moet je niet slecht voelen over te kampen , bijna iedereen heeft het wel eens gedaan voor een bepaalde tijd , zeker wanneer ze newbies/nieuwelingen waren.