How to change your appearance/nl

From Second Life Wiki
Jump to navigation Jump to search

In Second Life, kunt U bijna alles aan Uw uiterlijk veranderen: hoogte, gewicht, haar, gezicht, huidskleur... maar in plaats van het allemaal uit te leggen, laten we het U zien.

 1. Open de camera controls, deze kunt U vinden onder VIEW -> Camera Controls
 2. Klik met rechts op uzelf en selecteer Appearance.
 3. Soms kan het zijn dat het laden van het scherm wat langer duurt.
 4. Gebruik de Camera Controls om Uw gezicht te zien.
 5. Klik op het Shape tabblad om Uw lichaamsvorm te wijzigen.
 6. Klik op de Body knop. Probeer nu de Height (Hoogte) en Body Thickness (Gezetheid) aan te passen met de schuif balken.
 7. Klik op de Nose knop en probeer de Nose Size en de Nose Thickness schuif balken te bewegen.
 8. Probeer ook een aantal andere knoppen en schuif balken. Klik op de knop Randomize om een willekeurig resultaat te krijgen voor Uw lichaamsvorm.
 9. Als U niet tevreden bent met het resultaat, klikt U op Revert om terug te gaan naar Uw oorspronkelijke uiterlijk.
 10. Als U tevreden bent met Uw uiterlijk, klikt U op Save As en kiest U een naam voor Uw nieuwe lichaamsvorm.
 11. In het 'Appearance' wijziging scherm, kunt U de naam vinden van de lichaamsvorm vinden die U aan het wijzigen bent.

U kunt Uw uiterlijk gratis aanpassen, wanneer U wilt en hoe vaak U wilt. Maakt U dus niet druk als niet alles perfect is. U kunt ieder moment verder gaan met wijzigen, als U daar klaar voor bent.

Notitie: U kunt Uw uiterlijk ook wijzigen, door in de menu balk op View -> Appearance te klikken.

Belangrijke toevoegingen

Onthoud ook een ander belangrijk ding over Uw uiterlijk veranderen in Second Life: met Uw eerste avatar vorm en huid, kunt U zoveel veranderen als U kan of wilt, omdat er letterlijk miljoenen veranderingen mogelijk zijn met de verschillende schuif balken. Maar... de meeste nieuwe residents zullen uiteindelijk een nieuwe vorm kopen, of in ieder geval een nieuwe huid (of een van de gratis freebies die beschikbaar zijn).

Als een nieuwe resident zult U warschijnlijk denken dat een nieuwe huid net zo uitgebreid kan worden gewijzigd als Uw eerste huid. Niet dus! Meestal zijn er minimale of geen veranderingen die U kunt maken. Als U ontdekt dat de nieuwe huid (of vorm) Uw gewende "ik" heeft veranderd, waar U zolang mee bezig bent geweest om het te maken, is het enigste wat U kunt doen op Revert te klikken om naar Uw opgeslagen "ik" terug te gaan. Tja, U heeft het opgeslagen, toch? Regel #1: Sla altijd versies van U zelf op, vóórdat U nieuwe vormen en huiden probeert.

Het andere alternatief is om gewend te raken aan Uw nieuwe "ik" die de nieuwe huid U geeft, of om meerdere alternatieve vormen van "ik" te hebben om uit te kiezen: een nieuwe huid voor speciale gelegenheden en Uw eerste huid voor andere.

Bijdragers

Bijdragers van de engelse versie van dit artikel