SL Apprentice Mentors/nl

From Second Life Wiki
Jump to navigation Jump to search

  • De Second Life Apprentice Mentors groep is voor diegenen die hun Orientatie Sessie en de Schaduw Ervaring moeten gaan doen. Het is de aanvangsgroep die je voorbereid op het vinden van hulpbronnen en assistentie verleend met betrekking tot het vrijwilligersprogramma.

Na uitgenodigd te zijn voor de Apprenctice Mentors groep, het gevolgd hebben van de Orientatie Sessie en het volbracht hebben van de Schaduw Ervaring, zult U overgezet worden in de Second Life Mentor programma.

  • Herrinnering: Zolang U in de Apprentice Mentor groep zit, is het niet toegestaan aanvragen in te dienen voor de Mentor Q&A-groep of andere rollen zoals aangeboden in de Second Life Mentor groep.

Ongeveer één keer per kwartaal zullen die Apprentice Mentors die nog niet aan alle vereisten voldaan hebben worden verwijderd uit de Second Life Apprentice Mentor groep. Zij zullen dan opnieuw een aanvraag tot toelating moeten indienen via de volgende link: http://secondlife.com/community/volunteer.php

Hartelijk dank voor uw deelname en interesse in het Second Life vrijwilligers programma! Voor vragen kunt U contact opnemen met een lid van het VTeam. U kunt de kantooruren terugvinden op: Volunteer Specialist Office Hours