Second Life Antwoorden Bèta - Dank U!

From Second Life Wiki
Jump to navigation Jump to search

Bubble1.jpg

Eind mei hebben we de lancering van Second Life Answers bèta (Second Life Antwoorden) aangekondigd. Voor het geval je het hebt gemist: Informatie over Second Life Answers (Second Life Antwoorden) is beschikbaar in de Second Life Answers FAQ (Veel Gestelde Vragen) en Guidelines (Richtlijnen) voor berichten plaatsen en in de Second Life Knowledge Base (Second Life Kennis database), onze officiële ondersteunings bron.

De laatste maanden hebben we in bèta enige zeer bruikbare terugkoppelingen gehad vanuit de gemeenschap. Speciaal voor taal gerelateerde kanalen. We konden vele correcties en fijnafstemmingen doen om te zorgen dat de tekst goed leesbaar is en de alghele structuur logisch blijft. Ook vele Inwonders en vrijwilligers zijn geweldig geweest en hebben snel geantwoord op hun mede Inwoners hun vragen. Zeer veel dank aan iedereen die daar aan meegeholpen hebben! Hieronder wat statistieken om u een idee te geven welke activiteiten er gaande zijn op de Second Life Answers website.


Op 31 Juli 2009:

  • 36,127 pagina weergaven in 445 discussies.
  • De meest actieve catagorie qua aantal vragen (85) was “Technical” (Technisch).
  • De 3 meest bekeken vragen waren: Kan ik mijn Second Life naam veranderen?, Wachtwoord wijzigen: Vergeten antwoorden op de veiligheidsvragen en Hoe krijg ik een baan in Second Life?
  • Meer dan 45 talen zochten toegang tot de Answers (Antwoorden) hoofd pagina. De top 2 zijn engels en duits.
  • Second Life Answers (Second Life Antwoorden) is de snelst groeiende bron voor hulp sinds tijden. Ok...Deze specifieke statistiek heb ik zelf bedacht, maar u kunt het doen uitkomen!

Indien u deel wilt nemen, heel graag! Overleg met uw help groepen en maak een plan, zoek een vriend of vrijwillliger. Gezamelijk als Second Life Gemeenschap kunnen we doorgaan met het verbeteren van de Second Life ervaring van zowel nieuwe als de meer ervaren Inwoners.

Kijk uit naar de spoedige officiële lancering van Second Life Answers (Second Life Antwoorden)!

Bubble3.jpg