SL Mentor Greeters/nl

From Second Life Wiki
Jump to navigation Jump to search
Out of Date

The volunteer information on this page is now out of date and will be kept for historical purposes. Please do not update information on this page.

SL Mentor Greeters

Mentor Greeter Rol Verleden En Heden

De Mentor Greeter rol is sinds 2008 aangepast. De rol van Greeters in Mentors was van origine een bonus voor de leden van de vrijwilligersgroep genaamd Greeters en die hebben we gesloten. Deze groepsleden hebben we enige maanden lang via een vragenlijst geïnformeerd of ze bezwaar hadden om uit deze groep verwijderd te worden. Hierdoor konden we deze rol opnieuw definiëren en nieuwe leden toevoegen die interesse hebben in de nieuwe rol.

De meerderheid antwoordde er geen problemen mee te hebben om uit deze rol te worden verwijderd. In de week van 28 januari 2008 is de rol geschoond.

De Nieuwe Greeter Rol: Greeter zijn Infohub-, WA-, OI- en HI-specialisten. Zij zullen de verwelkomers, aanmoedigers en helpers zijn. Alhoewel ze specialiseren in deze vier plaatsen, is dat alleen omdat er daar meer nieuwe bewoners gevonden kunnen worden. Maar dit is ook een rol voor die mentors die mensen vanuit hun achtertuin verwelkomen. De rol in Mentors die we beloofden zal er ook altijd zijn.

Toevoeging: Greeters kunnen ook bijdragen in Second Life middels deelname in A/B testen (indien beschikbaar) op de Infohubs. Zie de volgende pagina voor test informatie: Nog niet beschikbaar op dit moment

Zorgt u er alstublieft voor op de hoogte te zijn met de algemene richtlijnen voor de Greeters rol, alvorens een verzoek in te dienen voor deze rol.

Greeters Lokaties

Lokaties In de Wereld Voor Vrijwilligers

Greeter Beste Werkwijze

Greeters zouden het best de werkwijze kunnen volgen als hier aangegeven: SL Mentor Greeter Beste Werkwijze

Hoe Aan Te Melden

Gebruikt U alstublieft de onderstaande link om u aan te melden voor de Greeter rol in Second Life Mentors: Opmerking: Mentor rollen worden regelmatig toegevoegd en normaalgesproken duurt dit niet langer dan een week na aanmelding.

Apply Here (Opm: Alleen in het engels beschikbaar)

Hoe Vrijwillig Deze Rol Te Verlaten

Het opgeven van de Mentor Greeter rol en terugkeren naar de Everybody rol kan worden geregeld door contact op te nemen met een VTeam lid tijdens hun kantooruren, welke hier terug gevonden kunnen worden: Volunteer Specialist Office Hours

Dank u voor uw vrijwilligerswerk in Second Life.